Tarta cu crema de lamaie si bezea

de Ramona-Maria Dascalu
1046 vizualizari

Tarta cu crema de lamaie si bezea este unul dintre acele deserturi pe care il gustati doar o data, apoi, pentru o perioada de timp, il folositi ca termen de comparatie. Este greu de exprimat in cuvinte gustul acestei tarte, insa, folosind putine cuvinte, voi incerca sa vi-l descriu. Este amestecul perfect de crema de lamaie usor acrisoara cu bezea pufoasa si dulce, totul pe o baza de aluat atat de fraged incat vi se va topi in gura. Ingredientele, pasii pregatirii si imagini gasiti mai jos.

preparate asemanatoare

2 comentarii

Ferentz Constanța 7 iulie 2016 - 11:19

Bună! Dar necesită o oarecare aplicație către bucătărie. Dacă ai o doză de talent, s-ar putea să îți iasă, ca la carte, sau ca în rețeta de mai sus.
Mulțumesc, deși nu am curaj să încerc.. Mă tem să nu stric ideea de prăjitură perfectă!!

Raspunde
Ramona 8 iulie 2016 - 16:13

Ma bucur ca esti consecventa in a-ti exprima opinia! Nu incerc sa ti-o schimb despre pregatirea deserturilor, deoarece, intr-adevar unele necesita un anumit talent si rabdare. Sper sa gasesti acea rabdare de care este nevoie, deoarece talentul vine cu fiecare preparat in plus facut.

Raspunde

Lasa un comentariu
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept

Nu se poate copia!