Smoothie cu morcovi si ananas

Smoothie cu morcovi si ananas

Smoothie cu morcovi si ananas este o bautura viu colorata, aromata si bogata in vitamine, ce va va da energie pentru intreaga zi. Pentru a o prepara avem nevoie morcovi, ananas, iaurt si gheata. Ananasul trebuie sa fie proaspat pentru a beneficia de toate proprietatile sale si de gustul lui inconfundabil, asa ca va sfatuiesc sa nu optati pentru cel conservat. Iata cum am preparat:

Morcovi 2 medii

Ananas proaspat 200 g

Iaurt grecesc 125 g

Gheata circa 10 cuburi

Se curata ananasul de coaja, se taie in patru pe lungime. Se taie partea mai tare a fructului din mijloc apoi fructul ramas se taie bucatele. Se pun 200 de grame de fruct in blender. Restul de ananas ramas se poate conserva in frigider intr-o caserola pentru 3-4 zile. Se spala morcovii, se curata de coaja, se taie rondele si se adauga peste ananas . Se adauga si iaurtul grecesc. Daca doriti o bautura rece puteti pune gheata sau putina apa foarte rece. Daca nu aveti un blender foarte rezistent va recomand sa folositi apa rece sau sa spargeti gheata cu ajutorul unei pungi si a unui facalet.


Se maruntesc in blender toate ingredientele pana cand se obtine o compozitie omogena si cremoasa. Smoothie cu morcovi si ananas se serveste imediat.

Votul Retetei

  • (5 /5)
  • 3 ratings

Retete Asemanatoare