Smoothie cu banane, avocado si mango

Smoothie cu banane, avocado si mango

Smoothie cu banane, avocado si mango este o bautura racoritoare si consistenta, o adevarata bomba de vitamine si buna dispozitie.

Banane 2 coapte

Avocado ½ fruct bine copt

Mango ½ fruct bine copt

Portocale suc proaspat stors de la 1 fruct

Miere 2 linguri

Gheata circa 10 cuburi

Se spala avocado si se taie pe jumatate. Cu ajutorul unei lunguri se scobeste pulpa din jumatate de fruct si se pune in blender. Se spala mango, se taie pe jumatate, se curata de coaja si se taie bucati. Cum taierea pe jumatate a unui mango este un proces destul de complicat deoarece pulpa fructului este prinsa foarte bine de sambure, va recomand sa il curatati pe tot de coaja. Il puteti taia apoi bucati si apoi cubulete cu ajutorul unui cutit bine ascutit. Odata obtinuta toata pulpa fructului o putem imparti in doua jumatati. jumatatea nefolosita la acest preparat o putem ingheta intr-o punga bine inchisa in congelator si folosi ulterior la alt smoothie. Revenind la delicioasa noastra bautura vom taia in continuare bananele rondel si le vom adauga si pe acestea in blender.


Se spala bine portocala, se sterge de apa si se stoarce sucul cu ajutorul unui storcator de citrice. Punem in blender peste fructe cele 2 linguri de miere si sucul de portocala proaspat stors. Daca doriti o bautura rece puteti pune gheata sau putina apa foarte rece. Daca nu aveti un blender foarte rezistent va recomand sa folositi apa rece sau sa spargeti gheata cu ajutorul unei pungi si a unui facalet. Maruntim ingredientele pana cand se obtine o compozitie cremoasa. Minunatul nostru smoothie cu banane, avocado si mango este gata pentru a fi consunat.

Votul Retetei

  • (5 /5)
  • 2 ratings

Retete Asemanatoare