Frappe cu banane si scortisoara

Ramona-Maria Dascalu
535 afisari

Frappe cu banane si scortisoara este o bautura cremoasa, aromata si racoritoare extrem de recomandata pentru zilele calduroase de vara. Ingredienetele necesare prepararii sunt foarte putine si anume: banane, lapte, scortisoara si gheata. Bananele sunt fructe hranitoare, nutritive si cu o valoare energetica mare de aceea puteti consuma acest frappe dimineata la micul-dejun sau in orice moment al zilei pentru a darui organismului energia de care are nevoie. Iata reteta:

Frappe cu banane si scortisoara

Frappe cu banane si scortisoara

Frappe cu banane si scortisoara este o bautura cremoasa, aromata si racoritoare extrem de recomandata pentru zilele calduroase de vara. Ingredienetele necesare prepararii sunt foarte putine si anume: banane, lapte,… Bauturi Frappe cu banane si scortisoara, reteta frappe cu banane, reteta frappe cu banane si scortisoara, reteta simpla de frappe, bauturi racoritoare Internationala Tipareste
Portii: 2 Timp preparare:
Nutrition facts: 200 Calorii 3 Grasimi
Vot 5.0/5
( 2 au votat )

INGREDIENTE

Banane 300 g ( aproximativ 3 banane medii)
Lapte rece 150 ml
Gheata 60 g
Scortisoara 2 g

MOD DE PREPARARE

Se curata bananele, se taie rondele si se pun in blender. Se adauga scortisoara pudra, cuburile de gheata, usor maruntite si laptele rece. Se mixeaza toate ingredientele pana cand se obtine o compozitie cremoasa. Este recomandat sa serviti acest frappe cu banane si scortisoara imediat deoarece bauturile cu banane isi schimba rapid culoarea datorita oxidarii.

Frappe cu banane si scortisoara

Frappe cu banane si scortisoara

Frappe cu banane si scortisoara

RECOMANDARILE MELE

Lasa un comentariu

Folosim cookies. Accept Citeste mai mult!

Nu se poate copia!