Aviation Cocktail

Ramona-Maria Dascalu
238 afisari

Aviation Cocktail este o bautura pe baza de gin care este speciala datorita adaugarii de maraschino, un lichior facut din cirese amare. Mai demult acest cocktail era considerat „printul cocktailurilor”, insa, datorita calitatii lichiorului maraschino care era tot mai slaba, bautura si-a pierdut din notorietate, in prezent fiind facuta doar in barurile cu traditie. Denumirea acestui cocktail din trecut se pare ca ar veni de la proprietatea timpului de a zbura, de a trece fara a ne da seama.

Aviation Cocktail

Aviation Cocktail

Aviation Cocktail este o bautura pe baza de gin care este speciala datorita adaugarii de maraschino, un lichior facut din cirese amare. Mai demult acest cocktail era considerat „printul cocktailurilor”,… Bauturi Aviation Cocktail, reteta de cocktali, retete de cocktail, cum se face un cocktail, reteta de bauturi de casa Internationala Tipareste
Portii: 2 Timp preparare:
Nutrition facts: 200 Calorii 3 Grasimi
Vot 5.0/5
( 1 au votat )

INGREDIENTE

Gin 45 ml

Lichior Maraschino 18 ml

Lamaie suc proaspat stors 21 ml

Cireasa pentru cocktail pentru garnisire un fruct

MOD DE PREPARARE

Se pune intr-un cocktail shaker gheata, lichiorul, sucul de lamaie si ginul si se agita bine. Se toarna totul intr-un pahar. Se orneaza cu o cireasa de cocktail. Aviation Cocktail se serveste rece.

Aviation Cocktail

Aviation Cocktail

Aviation Cocktail

RECOMANDARILE MELE

Lasa un comentariu

Folosim cookies. Accept Citeste mai mult!

Nu se poate copia!