Prajitura din albusuri de ou si capsuni

de Ramona-Maria Dascalu
1560 vizualizari

Prajitura din albusuri de ou si capsuni este un desert foarte gustos, aromat si pufos care va va impresiona prin modul usor si rapid de preparat. Acest desert poate fi pregatit de catre oricine, chiar si de catre cei ce nu au prea multa experienta in bucatarie. Prajitura din albusuri si capsuni poate fi preparata atunci cand aveti cateva albusuri ramase prin frigider sau cand aveti pofta de o prajitura simpla si foarte buna. Iata cum se face:

preparate asemanatoare

1 comentariu

Constanta Ferent 31 ianuarie 2017 - 14:14

Rețeta e bine să o citești. De mai multe ori. Pe urmă îți iei inima în dinți și banii în buzunar, fugi la un supermarket, cumperi toate ingredientele, îți faci o cruce mare și te apuci de treabă. Cu un pic de pricepere și o doză de noroc, îți iese ceva demn de pus în fața musafirilor. Dacă nu, o mănânci tu. E un câștig în plus. Nu pare greu de făcut, trebuie să ai curaj să încerci rețeta. Eu una încerc. Mulțumesc pentru sugestie. E ceva care arată bine și… Îți lasă gura apă!!

Raspunde

Lasa un comentariu
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept

Nu se poate copia!