Lichior de portocale

de Ramona-Maria Dascalu

Lichiorul de portocale este o aromata si gustoasa bautura preparata in casa pe baza de portocale, care o sa va incante cu gustul si mirosul sau minunat. Acesta se prepara cu coaja de portocala netratata. Ne dorin un lichior aromat si gustos, dar si sanatos. Mai adaugam alcool de 96° si un sirop preparat din apa si zahar. Dupa ce l-am preparat si l-am lasat la macerat il putem servi cu cateva cuburi de gheata. Gheata va intensifica aroma minunata a lichiorului de portocale. Il putem consuma dupa masa ca digestiv sau poate fi servit si alaturi de un desert. De asemenea poate fi folosit la prepararea unor deserturi.
Deci, daca va doriti un lichior de casa aromat, care se prepara usor, atunci acest lichior este perfect. O sa va placa atat de mult aroma lui speciala incat o sa il preparati de mai multe ori. Eu il prepar in fiecare an. Pentru a va convinge de cele spuse de mine va las as cititi reteta si sa o preparati. Spor la treaba!

preparate asemanatoare

Lasa un comentariu

The maximum upload file size: 6 Mo. You can upload: image. Drop file here

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept

Privacy & Cookies Policy
Nu se poate copia!