Fursecuri de Halloween

de Ramona-Maria Dascalu

Aceste fursecuri de Halloween sunt aromate, au o textura frageda, se prepara rapid si sunt perfecte pentru a fi consumate in perioada de toamna. Un mare plus al acestor fursecuri este ca aluatul nu trebuie tinut la rece. Asta inseamna ca putem sa ne apucam sa le coacem fara sa mai pierdem timpul ceea ce le face rapid de preparat. Pentru a aromatiza aluatul am optat pentru esenta de vanilie care da o aroma delicioasa fursecurilor. Puteti folosi si pastaie de vanilie in loc de esenta. Vor iesii si mai aromate.

In loc de unt am folosit ulei. Acest lucru face ca aceste delicioase  fursecuri sa fie mai putin calorice si mai fragede. Forma am realizat-o cu un cerc de 5 cm, iar ochi cu ajutorui unui dui pentru patiserie. Veti vedea mai bine procedeul in imaginile de mai jos. Pentri a-i umple am ales un gem de caise si unul de prune care se potrivesc perfect cu aroma aluatului. Deci, daca va doriti niste fursecuri pentru Halloween, aromate, cu o textura frageda, fara unt si rapid de preparat, atunci ati gasit desertul perfect.

Daca va plac fursecurile puteti incerca si aceasta reteta de:

Va las sa cititi reteta si sa preparati fursecurile  pentru a va convinge de cele spuse de mine! Spor la treaba! Nu uitati sa dati click pe imagini pentru ale mari si pentru a vedea mai bine detaliile!

preparate asemanatoare

Lasa un comentariu

The maximum upload file size: 6 Mo. You can upload: image. Drop file here

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept

Privacy & Cookies Policy
Nu se poate copia!