Floare cu nutella

de Ramona-Maria Dascalu
506 vizualizari

Floarea cu nutella este un desert pufos si aromat si foarte aspectuos ce se prepara dintr-un aluat dulce si ciocolata tartinabila Nutella. Practic aluatul se imparte in 4, fiecare parte se intinde sub forma unui disc si se unge cu ciocolata tartinabila, apoi dupa ce este lasat putin la rece se taie in 16 parti si se impleteste. Prajitura ce rezulta este foarte buna, pufoasa si aromata astfel incat va cucerii intreaga familie. Spor la treba si maini dibace!

preparate asemanatoare

2 comentarii

Ferentz Constanța 3 iulie 2016 - 17:35

Foarte frumoasă, foarte aspectuoasă, ceva ce merită încercat. Doar… Eu cred că nu ajung două ouă. Poate, te superi pe mine, dar eu nu concep o prăjitură, fără minim douăsprezece ouă la un kilogram de făină. Deci, pentru cele cinci sute de grame, eu pun măcar șase ouă.

Raspunde
Ramona 3 iulie 2016 - 17:41

Draga mea Constanța, ești foarte amuzantă! În rețeta asta chiar atât se pune. Se pun două ouă pentru a obține ceva foarte pufos și ușor. Ai încredere, așa cum fac de obicei, public numai rețete pe care le-am încercat și de care sunt sigură că veți fi mulțumiți.

Raspunde

Lasa un comentariu
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept

Privacy & Cookies Policy
Nu se poate copia!