Crema de mascarpone cu nutella

Crema de mascarpone cu nutella

de Ramona-Maria Dascalu

Crema de mascarpone cu nutella

Crema de mascarpone cu nutella este cea mai simpla si deliciosa crema care se poate prepara in mai putin de 5 minute. Este aromata, economica si se realizeaza foarte usor. O puteti folosi pentru a decora cupcake, muffin, briose,sau pentru a umple torturi, rulade sau orice alta prajitura pufoasa. Este foarte sanatoasa deoarece contine mascarpone, cacao, crema de ciocolta tartinabila si putin zahar pudra fiind o alternativa sigura si sanatoasa la cremele praf la plic care contin ingredinete nu tocmai sigure. Iata reteta:

Mascarpone 250 g

Zahar pudra 1 linguri

Cacao 2 linguri

Nutella sau orice alta ciocolata tartunabila 3 linguri

Se pun intr-un vas 250 g mascarpone, 2 linguri zahar pudra, 2 linguri cacao si 3 linguri nutella si se amesteca cu mixerul pana cand compozitia devine cremoasa, omogena si nu se mai simte zaharul.

Crema-de-mascarpone-cu-nutella-a
Crema-de-mascarpone-cu-nutella-b
Crema-de-mascarpone-cu-nutella-c

Se pune crema intr-un pos si se orneaza cupcakes, muffin sau briose sau pur si simplu se foloseste pentru a umple torturi, prajituri pufoase, rulade sau orice alt desert vi se pare potrit cpentru aceasta crema.
Crema-de-mascarpone-cu-nutella-d
Crema-de-mascarpone-cu-nutella-e
Crema-de-mascarpone-cu-nutella-f

preparate asemanatoare

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta

Nu poti copia text sau imagini!