Bilute rapide cu nuca de cocos si nutella

de Ramona-Maria Dascalu
Bilute rapide cu nuca de cocos si nutella

Bilute rapide cu nuca de cocos si nutella

Bilute rapide cu nuca de cocos si nutella este o reteta foarte simpla si economica prin care puteti prepara niste delicioase bilute de nuca de cocos umplute cu nutella. Este o reteta economica deoarece se prepara doar cu albusuri care poate v-au ramas de la alte prajituri si merita a fi transformate in delicioase bombonele cu inima de ciocolata tartinabile. Nuca de cocos si ciocolata sunt doua ingrediente ce se potrivesc perfect de aceea va asigur ca veti fi incantati de acest desert. Pasii prepararii sunt foarte putini la numar si sunt explicati mai jos cu imagini. Iata cum se prepara delicioasele noastre bilute cu nuca de cocos si ciocolata tartinabila:

Nuca de cocos 125 g

Zahar 80 g

Oua de gaina 2 albusuri de ou

Laptele 10 ml

Ciocolata tartinabila

Se introduce ciocolata in congelator pentru o ora. Se amesteca intr-un vas zaharul si nuca de cocos. Se adauga albusurile si se amesteca bine cu o lingura.

Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-a
Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-b
Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-c

Se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune hartie de copt intr-o tava. Se scoate nutella de la congelator, se ia o ligurita din aceasta si se formeaza o biluta mica. Se ia din compozitia preparata si se pune in palma, se apasa usor pentru a se uniformiza si se pune biluta de nutella in mijloc. Daca nu ati introdus ciocolata la congelator ci doar la frigider atunci va puteti folosi de doua lingurite pentru o aseza in palma. Se pune fiecare biluta astfel formata in tava pana cand terminati toata compozitia.

Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-d
Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-e
Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-f

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180°C si se tine 15 minute.

Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-g
Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-h
Bilute-rapide-cu-nuca-de-cocos-si-nutella-i

Bilutele cu nuca de cocos si nutella se consuma reci.

preparate asemanatoare

Lasa un comentariu

The maximum upload file size: 6 Mo. You can upload: image. Drop file here

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept

Privacy & Cookies Policy
Nu se poate copia!