Home Aperitiv Omleta cu ciuperci si mozzarella

Omleta cu ciuperci si mozzarella

de Ramona-Maria Dascalu

Omleta cu ciuperci si mozzarella este un preparat rapid, consistent si aromat datorita ingredientelor folosite. O alta aromafoarte interesanta este cea de nucsoara.  Prezentei acesteia da preparatului un gust special si o aroma apetisanta. Pentru a prepara acesta simpla si aromata omleta avem nevoie de ciuperci champignon sau orice alt tip de ciuperci doriti. Bineinteles, vom folosi oua, mozzarella sau cascaval,. Condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Daca v-a placut aceasta reteta de Omleta cu ciuperci si mozzarella puteti incerca si:

Omleta cu ciuperci si mozzarella

Omleta cu ciuperci si mozzarella

Evaluare 5.0/5
( 1 votat )
Portii: 2 Timp preparare: Timp coacere: Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

INGREDIENTE

Ciuperci champignon 150 g
Oua 2 medii
Mozzarella 150 g
Patrunjel 1 crenguta
Ulei de masline cateva linguri
Nicsoara putina
Piper dupa gust
Sare dupa gust

INSTRUCŢIUNI

Se curata, se spala si se taie felii ciupercile. Se pun intr-o tigaie ciupercile cu putin ulei de masline, sare si patrunjel tocat. Se lasa sa se se inmoaie usor si sa se reduca din lichidul produs pentru cateva minute. Se bat ouale cu o furculita adaugand sare, piper si nucsoara rasa. Se taie mozzarella cubulete. Se pun ouale peste ciuperci, se adauga si cubuletele de mozzarela si se acopera tigaia cu un capac.


Se reduce focul si se lasa cateva minute. Se intoarce omleta pe partea cealalta punand o farfurie peste tigaie si rasturnand preparatul in farfurie. Din farfurie se pune inapoi in tigaie. Se mai lasa aproximativ 1 minut fara capac. Omleta cu ciuperci si mozzarella se serveste calda alaturi de o salata de legume sau se taie cubulete si se serveste ca aperitiv rece.

Tu ai facut aceasta reteta?
Cum ti-au iesit cu retetele mele? Taguieste-mă pe Instagram la

S-ar putea să vă placă și

Lasă un comentariu

Nu poti copia text sau imagini!